Mainosta YrityswikissäNimi:
Maailmanvaihto ry 

Päätoimiala:
Vapaaehtoistoiminta 

Kotipaikka:
Helsinki 

Y-tunnus:
0281262-7 

Henkilöstön määrä:


Www:
http://www.maailmanvaihto.fi 

Sähköposti:
  

Puhelinnumero:
09-774 11 01 

Fax:
09-731 04 146 

Yritysmuoto:
Rekisteröity Yhdistys 

Käyntiosoite:
Oikokatu 3 

Paikkakunta:
Helsinki 

Postiosoite:
Oikokatu 3 

Postinumero:
00170 

Postitoimipaikka:
Helsinki 

Vastuuhenkilö:
Anni Koskela 

Vastuuhenkilön asema:
Pääsihteeri 

Kieli:
suomi, englanti Hyödynnä ilmaiset nettihakemistot

Yrityswiki mediassaKerro kaverille
Näytä ohjeetLinkki tähän
Yrityswiki Facebookissa
Bookmark and Share

Hae Yrityswikistä:

Maailmanvaihto ry


Maailmanvaihto (ICYE)

Maailmanvaihto (ICYE - International Cultural Youth Exchange) on yli 50-vuotias nuorisovaihtojärjestö. Järjestö on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton. Järjestön toiminnan tarkoituksena on kulttuurien välisen ymmärryksen lisääminen ja rauhankasvatus. Osallistumismaksujen lisäksi järjestö saa rahoitusta EU:n nuorisotoimintaohjelmalta, Opetusministeriöltä ja Kirkkohallitukselta.

Maailmanvaihto tarjoaa mahdollisuuden lähteä vapaaehtoistyöhön ulkomaille:

Vuosittain 30 – 40 suomalaista nuorta ja nuorta aikuista osallistuu vapaaehtoistyöohjelmiin ulkomailla. Suomalaiset voivat lähteä yhteensä 30 eri maahan - mahdollisuuksia on jokaisessa maanosassa. Vapaaehtoistyöhön voi lähteä Eurooppaan EUn rahoittaman EVS (European Volunteer Service) vapaaehtoistyön kautta tai Euroopan ulkopuolelle maksullisen ICYE ohjelman kautta.

Maailmanvaihto tarjoaa suomalaisille työpaikoille ja perheille ainutlaatuisen mahdollisuuden kulttuurien väliseen kanssakäymiseen:

Vuosittain 30 ulkomaalaista vapaaehtoisia työskentelee suomalaisissa sosiaalialan työpaikoissa ja asuu suomalaisissa isäntäperheissä. Nämä vapaaehtoiset tulevat lähes kaikista maanosista. He sijoittuvat lähinnä suomalalaisiin isäntäperheisiin, mutta osa majoittuu myös vapaaehtoistyöpaikkojen yhteyteen.

Maailmanvaihto etsii jatkuvasti uusia isäntäperheitä ja vapaaehtoistyöpaikkoja innokkaille ja suomaalaisuudesta kiinnostuneille ulkomaalaisille vapaaehtoistyöntekijöille. Suurin osa vapaaehtoisista saapuu elo-syyskuussa 6-12 kuukauden ajaksi. Maailmanvaihto tarjoaa heille, sekä isäntäperheille ja vapaaehtoistyöpaikoille, asiantuntevaa tukea ja koulutusta.

Vapaaehtoistyöpaikaksi on mahdollista ryhtyä eurooppalaisille Maailmanvaihdon koordinoiman EUn EVS vaihtojärjestelmän kautta tai Euroopan ulkopuolelta tuleville ICYEn oman vaihtojärjestelmän kautta.


Halutessasi tietää lisää Maailmanvaihdon toiminnasta ota yhteyttä.

Isäntäperheet ja vapaaehtoistyöpaikat:Vapaaehtoiseksi lähdöstä ja yleistietoa:


Ilmianna väärinkäytös

Yritys lisätty 14.09.2009 11:30
Viimeksi päivitetty 14.09.2009 13:36

Laadukkaat nettisivut tarjoaa FirSoft.

Sivulla käyntejä: 7 699