Mainosta YrityswikissäNimi:
Marrow Oy 

Päätoimiala:
Maahantuonti 

Kotipaikka:
Helsinki 

Y-tunnus:
0775964-2 

Aputoiminimet:
Quick-Up Banner 

Www:
http://www.marrow.fi 

Sähköposti:
  

Puhelinnumero:
09 85619730 

Fax:
09 85619731 

Yritysmuoto:
Osakeyhtiö 

Käyntiosoite:
Punttikuja 3 

Paikkakunta:
Helsinki 

Postiosoite:
Punttikuja 3 

Postinumero:
00730 

Postitoimipaikka:
Helsinki 

Kaupparekisteri pvm:
21.02.1990 Hyödynnä ilmaiset nettihakemistot

Yrityswiki mediassaKerro kaverille
Näytä ohjeetLinkki tähän
Yrityswiki Facebookissa
Bookmark and Share

Hae Yrityswikistä:

Marrow Oy


Marrow Oy vuonna 1990 perustettu markkinointivälineiden valmistusta, maahantuontia ja vähittäiskauppaa harjoittava perheyritys.

Tarjoamme asiakkaillemme valtakunnallisesti myymälämainontaan, messuihin, yritys- ja urheilutapahtumiin sekä muihin promootioihin liittyviä myynninedistämis- ja markkinointituotteita.

Markkinoiden laajimpaan tuotevalikoimaan olemme huolella valinneet innovatiiviset ja näyttävät tuotteet, millä asiakkaidemme on helppo tuoda oma markkinointiviesti näyttävästi esille.

Marrow Oy tarjoaa samasta talosta kaikki tuotteet niin sisätilojen messuihin ja tuote-esittelyihin kuin ulkotapahtumiin.

Suorilla yhteyksillä alan valmistajiin olemme turvanneet asiakkaillemme korkealaatuiset tuotteet kilpailukykyiseen hintaan. Laajavalikoimamme kattaa mm. messuosasto- , messupöytä-, Pop-Up messuseinäke-, Roll-Up kuvateline-, esiteteline-, Digital Signage-, logomatto- , yrityslippu- , teltta- sekä suurkuvatuloste-tuotteet.


Lisätietoa tuotteista ja palveluista saat internet sivuiltamme www.marrow.fi Toivotamme sinut tervetulleeksi tutustumaan tuotteisiimme myyntinäyttelyymme Helsingin Tapanilaan. Jos et itse ehdi vierailemaan myyntinäyttelyssämme, tulemme mielellämme esittelemään tuotteita luoksesi.

Suomen vahvimmat – sertifikaatti.Marrow Oy on saavuttanut korkean, Suomen asiakastiedon myöntämän Rating Alfa -luokituksen, johon yltää vain joka kymmenes suomalaisyritys.Ilmianna väärinkäytös

Yritys lisätty 13.10.2008 15:40
Viimeksi päivitetty 20.11.2010 21:42

Laadukkaat nettisivut tarjoaa FirSoft.

Sivulla käyntejä: 7 766