Mainosta YrityswikissäNimi:
Kutepa Rubber Service Oy 

Päätoimiala:
Kulutus- ja korroosiosuojaus / kumiointi 

Kotipaikka:
Seinäjoki 

Y-tunnus:
2128449-5 

Henkilöstön määrä:


Www:
http://ww.kutepa.fi 

Sähköposti:
  

Puhelinnumero:
020-144 2010 

Matkapuhelin:
040-766 2410 

Fax:
06-412 8563 

Yritysmuoto:
Osakeyhtiö 

Muut toimialat:
kumiointi, keramiikka pinnoitus, hiekkapuhallus, maalaus, äänenvaimennusmassaus, suojakalvo 

Käyntiosoite:
Päivölänkatu 40 

Paikkakunta:
SEINÄJOKI 

Postiosoite:
Päivölänkatu 

Postinumero:
60120 

Postitoimipaikka:
SEINÄJOKI 

Kaupparekisteri pvm:
19.07.2008 

Vastuuhenkilö:
Harri Alaviitala 

Vastuuhenkilön asema:
Toimitusjohtaja 

Kieli:
Suomi Hyödynnä ilmaiset nettihakemistot

Yrityswiki mediassaKerro kaverille
Näytä ohjeetLinkki tähän
Yrityswiki Facebookissa
Bookmark and Share

Hae Yrityswikistä:

Kutepa Rubber Service Oy
Kutepa Rubber Service Oy

Kutepa Rubber Service Oy on suomalainen kulutus- ja korroosiosuojaukseen erikoistunut yritys. Haluamme palvella asiakkaitamme koko heidän elinkaarensa ajan ja tukea heidän menestystään. Henkilöstömme on kulutus- ja korroosiosuojauksen ammattilaisia, valmiina palvelemaan asiakkaitamme mitä vaativimmissa kohteissa. Ainutlaatuinen toimialakokemuksemme sekä vahva osaamisemme tekevät meistä luotettavan kumppanin ja liiketoiminnassamme laatuajattelu on meille itsestäänselvyys. Asiakkaitamme ovat mm. prosessi- ja kaivosteollisuuden yritykset.

Päätoimipaikkamme on Seinäjoella ja Kuortaneella sijaitsevat 500 m² toimitilamme, jossa onnistuu suurten kappaleiden käsittely siltanosturilla. Projektitoimituksien kokonaisuuksien laajuudet voivat sisältää esimerkiksi suunnittelun, metallirakenteiden valmistuksen, maalauksen ja pinnoitukset, sekä asennuksen. Tärkeimpiä tuotteitamme ovat metallipintojen suojaus kumioimalla joko kylmävulkanoinnilla tai kuumavulkanoinnilla. Kumioinnissa yhteistyökumppaninamme on maailmanlaajuisesti tunnettu kumituotteiden valmistaja RemaTipTop®. Yhteistyö RemaTipTop®:in kanssa on osoittanut sen, että voimme palvella asiakastamme parhaalla mahdollisella tavalla, löytämällä asiakkaalle optimaalisen ratkaisun heidän tarpeeseensa. Osaamisemme ei rajoitu ainoastaan kumiointiin vaan tuoteryhmäkokonaisuutena ovat myös keraamiset pinnoitteet sekä äänenvaimennusmassa kauppanimeltään Noxudol®. Keraamisissa pinnoitteissa yhteistyökumppanimme on Henkel LOCTITE®, jonka pitkäjännitteinen työ keraamisten pinnoitteiden parissa merkitsee polymeerikomposiittipinnoitteiden valmistusta parhaista raaka-aineista ja lukuisa joukko erilaisia käyttökohteita jossa tuotteita on käytetty menestyksekkäästi.
Kutepa Rubber Service Oy on keskittynyt pääasiallisesti kulutus- ja korroosiosuojaukseen.Olemme tämän alan ammattilaisia ja missiomme on auttaa asiakkaitamme lisäämään laitteensa käyttöikää, laitteissa aiheutuvaa kulumista, hankautumista, syövyttäviä kemikaaleja ja korroosiota vastaan. Tuotevalikoimaan sisältyy myös laitteiden tuottaman melun, torjunta äänenvaimennusmassalla sekä ruiskutettava suojakalvo, joka soveltuu konepajateollisuuteen, rakennusteollisuuteen ja yleensäkin kohteisiin joissa tarvitaan pintojen suojausta sääoloja, roiskeita, hitsauskipinöitä yms. vastaan.

KUMIOINTI


Tarjoamme laajan valikoiman kumipinnoitteita eri käyttökohteisiin ja sovellutuksiin. Kumioimalla saavutetaan kulutusta ja korroosiota kestävä pinta, joka eristää putkistossa tai säiliössä kulkevan materiaalin pois metallirakenteista. Kumioimalla saadaan aikaan tiivis ja ehyt pinta suojattavaan kohteeseen eli kosteus, lika hapot yms. korroosiota aiheuttavat aineet eivät pääse metallirakenteen pinnalle aiheuttamaan vauriota ja tätä kautta lisäämään huoltokustannuksia. Kumioimalla voidaan pinnoittaa monimuotoisia kappaleita kumin elastisuuden ansiosta. RemaTipTop®:in monipuolisesta tuotevalikoimasta löytyy oikea tuote kohteeseenne.

KERAMIIKKA

Polymeerikomposiitti tuotteiden erittäin kova täyteaine antaa sille erinomaisen kestävyyden kulumista vastaan ja lujan tarttuvuuden pohjarakenteeseen. Keraamisilla pinnoitteilla suojataan koneet ja laitteet syöpymistä, mekaanista kulumista ja näiden yhteisvaikutusta eroosiota vastaan. Keraamisilla pinnoitteilla on erinomainen kyky suojautua kemiallista hyökkäystä vastaan. Käyttökohteita on lukuisia joista esimerkkejä ovat ruuvikuljettimet, putkistot, siilot, pumpun pesät, ynnä muut lukuisat kohteet, joihin keraamiset pinnoitteet soveltuvat erinomaisesti. Yhteistyö kumppanimme toimii Henkel Loctite®, jolla on yli 50-vuoden kokemus kulutus- ja korroosiosuojauksen haasteellisessa kentässä sekä heidän pitkäjännitteinen työ keraamisten pinnoitteiden raaka-aineiden kanssa takaavat taloudellisesti tehokkaan ratkaisun.

ÄÄNENVAIMENNUS

Koneissa ja laitteissa esiintyy usein häiritsevää resonanssista aiheutuvaa melua. Noxudol®-äänenvaimennusmassalla voidaan tehokkaasti vaimentaa häiritsevää melutasoa. Noxudol® vaimentaa resonanssista aiheutuvaa melua muuttamalla äänestä syntyvää energiaa lämmöksi. Tuote soveltuu erinomaisesti monimuotoisten pintojen ja isojen pinta-alojen äänenvaimennukseen, koska se levitetään pääsääntöisesti korkeapaineruiskulla, mutta voidaan myös levittää lastalla ja telalla. Se painaa noin puolet perinteisten bitumimattojen painosta ja saavuttaa paremman äänenvaimennuksen. Äänieristysmassassa on mukana ruosteenestoainetta ja on hyvä lämmöneristyskyky esimerkiksi kondensaatiota vastaan. Tuote on täysin päälle maalattava kuivumisen jälkeen ja se on kehitetty täyttämään korkeat paloturvallisuutta koskevat vaatimukset.
Ilmianna väärinkäytös

Yritys lisätty 27.07.2009 15:13
Viimeksi päivitetty 28.08.2009 09:24

Laadukkaat nettisivut tarjoaa FirSoft.

Sivulla käyntejä: 7 509