Mainosta YrityswikissäNimi:
Itä-Suomen Löytötavarapalvelu 

Päätoimiala:
Löytötavarapalvelu 

Kotipaikka:
Kuopio 

Y-tunnus:
2466886-5 

Www:
http://www.islt.fi 

Sähköposti:
  

Puhelinnumero:
0600-12314 Hyödynnä ilmaiset nettihakemistot

Yrityswiki mediassaKerro kaverille
Näytä ohjeetLinkki tähän
Yrityswiki Facebookissa
Bookmark and Share

Hae Yrityswikistä:

Itä-Suomen Löytötavarapalvelu


Itä-Suomen Löytötavarapalvelu huolehtii yhteisöjen ja yritysten löytötavaroista Itä-Suomen alueella. Löytötavaroita voi tiedustella palvelunumerostamme ja nouto tapahtuu toimipisteestämme Kuopion keskustassa.
Palveluumme sisältyy myös löytötavaroiden postitus sekä myös Kuopion keskustan alueella kotiinkuljetus mahdollisuus erillistä korvausta vastaan.

Löytötavarat saapuvat yhteistyökumppaneiltamme toimipisteeseemme yleensä jo seuraavana päivänä. Säilytämme löytötavaroita kolmen kuukauden ajan ja niistä peritään lainmukainen säilytysmaksu. Ensisijainen tavoitteemme on löytää jokaiselle tuotteelle oikea omistaja.

Itä-Suomen Löytötavarapalvelulla on Itä-Suomen Aluehallintoviraston toimilupa, jossa on määritelty ehdot toiminnalle. Itä-Suomen Löytötavarapalvelu käsittelee löytötavaroita löytötavaralain sekä Itä-Suomen Aluehallintoviraston myöntämän toimiluvan ehtojen mukaisesti. Itä-Suomen Aluehallintovirasto myös valvoo toimintaa jatkuvasti.Lisäksi Itä-Suomen Löytötavarapalvelu tekee yhteistyötä Pohjois-Savon Poliisilaitoksen kanssa.Ilmianna väärinkäytös

Yritys lisätty 01.05.2012 17:45
Viimeksi päivitetty 01.05.2012 17:52

Laadukkaat nettisivut tarjoaa FirSoft.

Sivulla käyntejä: 7 742