Mainosta YrityswikissäNimi:
Aslemetals Oy 

Päätoimiala:
Konepaja 

Kotipaikka:
Rauma 

Y-tunnus:
0579707-1 

Henkilöstön määrä:
100 

Www:
http://www.aslemetals.fi 

Sähköposti:
  

Puhelinnumero:
+358 (0) 2 8380 120 

Fax:
+358 (0) 2 8380 290 

Yritysmuoto:
Osakeyhtiö 

Käyntiosoite:
Nummitie 20, 27150 Eurajoki 

Paikkakunta:
Rauma 

Postiosoite:
PL 17 

Postinumero:
26101 

Postitoimipaikka:
Rauma 

Kaupparekisteri pvm:
19.04.1963 Hyödynnä ilmaiset nettihakemistot

Yrityswiki mediassaKerro kaverille
Näytä ohjeetLinkki tähän
Yrityswiki Facebookissa
Bookmark and Share

Hae Yrityswikistä:

Aslemetals Oy


ASLEMETALS OYAslemetals Oy on, vuonna 1961 perustettu, keskisuuri metalliteollisuutta harjoittava yhtiö. Päätoimialoina ovat konepaja- ja telakkateollisuus.

Yrityksen toiminta on jaettu kolmeen toimipisteeseen.

Aslemetalsin Lapijoen konepaja ja hallinto sijaitsevat Eurajoella. Lapijoen konepajassa valmistetaan putkistopuolen tuotteet, kuten koneikot sekä laiva- ja teollisuusputkistot.

Kaaron konepaja sijaitsee Raumalla. Pääosa yrityksen konepajatuotannosta painottuu sinne. Konepajatuotantoon kuuluvat levyrakenteet, säiliöt, savupiiput sekä erilaiset teräskonstruktiot.

Olkiluodon telakka sijaitsee 13 kilometrin päässä Kaaron konepajasta, Eurajoen Olkiluodolla. Telakkatoimintaan kuuluvat laivojen rakentaminen, muutos- ja korjaustyöt, telakoinnit sekä laivalohkot. Olkiluodon telakka on vuokrattu muuhun toimintaan 1.5.2006-31.12.2010.

Aslemetals Oy:n toiminnalle on luonteenomaisia toimitukset, joihin kohdistuu tiukka, dokumentoitu laadunvalvonta.
Toiminnassamme käytämme V10-toiminnanohjaus- ja taloushallintojärjestelmää ja toimintajärjestelmämme on rakennettu standardien ISO 9001, ISO 14001 ja ISO EN 3834-2 mukaan.

"Avaimet käteen" –toimituksissa Aslemetals Oy kantaa kokonaisvastuun alusta loppuun.

Korkeaa laatua raudanlujalla osaamisella ja yli neljänkymmenen vuoden kokemuksella.


PUTKISTO- JA MODUULITUOTANTO

Tuoteryhmän ydinosaamiseen kuuluvat erilaiset vaativat putkistorakenteet, joille on tyypillistä viranomaisten asettamat tiukat erikoisvaatimukset.
Päätuotteemme ovat saksalaiselle pääasiakkaalle valmistettavat voiteluöljyn ja polttoaineen käsittelylaitteet. Teemme myös suomalaisille telakoille erilaisia putkistoasennuksia ja esivalmisteita. Asiakkaidemme tuotteiden valmistaminen edellyttää ammattitaitoista henkilökuntaa, systemaattista projektijohtamista sekä luokituslaitosten vaatimuksien tuntemista. Olemmekin tottuneet työskentelemään useiden eri luokituslaitosten, kuten LRS, DNV, GL, BV, ABS ja CCS, kanssa, mikä asettaa tiukat vaatimukset työn laadun lisäksi sekä työnohjaukselle että dokumenttienhallinnalle.
Putkisto- ja koneikkotuotantomme on keskittynyt pääasiassa Eurajoelle, Lapijoen konepajalle, missä olemme viime vuosina panostaneet erityisesti työtiloihin ja työskentelymenetelmien kehittämiseen. Toimitilojemme logistinen suunnittelu mahdollistaa tuotannon suunnitelmallisen etenemisen, mikä yhdessä ammattitaitoisen henkilökunnan kanssa varmistaa toiminnan tehokkuuden. Henkilöstömme koostuu kokeneista laiva- ja teollisuusputkiasentajista. Viime vuosina olemme lisäksi panostaneet nuorempiin työntekijöihin tarjoamalla heille mahdollisuuden kehittyä ammattilaisiksi oppisopimuksen kautta. Kokonaisuudessaan pyrimme ymmärtämään asiakkaitamme ja valmistamaan heidän tarpeisiin parhaalla mahdollisella tavalla soveltuvia tuotteita. Haluamme olla asiakkaillemme toimittaja, jonka asiakas tietää pystyvän suoriutumaan vaativistakin tehtävistä.

TERÄSRAKENNETUOTANTO

Teräsrakennetuotantomme on keskittynyt metalliteollisuuden hitsattujen levyrakenteiden alihankintaan. Tuoteryhmän ydinosaamiseen kuuluu hitsattujen teräsrakenteiden valmistus sekä projektin kokonaisvaltainen hallinta. Päätuotteita ovat jo pitkään olleet vaativat teräsrunkorakenteet, kulutusteräksiset kappaleet sekä erilaiset säiliöt. Laaja terästenkäsittelyosaamisemme mahdollistaa myös haponkestävien terästen käsittelyn. Henkilöstöllämme on töihin vaadittavat pätevyydet. Olemme toiminnassamme pyrkineet panostamaan pitkäaikaisiin yhteistyösuhteisiin sekä toiminnan ja työtapojen kehittämiseen. Toimintamme on ISO 9001, ISO 14001 ja ISO 3834-2 standardien mukaisesti sertifioitu. Kustannustehokkuus ja huolellinen dokumentaatio ovat asiakkaillemme erityisen tärkeitä, joten olemmekin toiminnassamme panostaneet erityisesti tuotantotekniikkaan, resurssien tehokkaampaa käyttöön sekä tuottavuuden kehittämiseen. Asiakkaamme vaihtelevat pienistä paikallisista konepajoista kansainvälisiin suuryrityksiin. Teräsrakennetuotantomme on keskittynyt Raumalle, Kaaron konepajalle, missä monipuolinen konekantamme mahdollistaa eri asiakkaiden tarpeisiin vastaamisen. Ajanmukainen konekanta toimii pohjana myös joustaville ja tehokkaille toimituksille. Pyrimme toiminnassamme ymmärtämään asiakkaitamme ja heidän tarpeitaan niin, että kykenemme tarjoamaan parhaan mahdollisen ratkaisun heidän käyttöönsä. Tavoitteenamme on olla tunnettu pitkäjänteisestä ja kehittyvästä toiminnastamme sekä korkeasta laadusta ja kustannustehokkuudesta.

KOKONAISTOIMITUKSET

Levy- ja putkistopuolen osaamisen sekä pitkän projektinjohtokokemuksen yhdistyminen toiminnassamme mahdollistavat hyvinkin erilaisten asiakkaiden projektien toteuttamisen alusta loppuun. Kokonaistoimitustemme perustana toimii yrityksen ja sen henkilöstön kattava osaaminen sekä pitkäaikainen kokemus aina vuodesta 1961. Olemme toimintahistoriamme aikana luoneet ympärillemme eri alan toimijoista koostuvan yhteistyöverkoston, joka mahdollistaa kokonaistoimitusten joustavan suunnittelun ja toteutuksen. Oman henkilöstömme projektinjohtamis- ja suunnittelukokemus varmistaa kokonaisuuden hallinnan ja asiakkaan vaatimukset täyttävän toteutuksen. Erilaiset kokonaistoimitukset ovat oleellinen osa toimintaamme. Merkittävimpiä kokonaistoimituksia ovat olleet pientonnistoalusten uudisrakennussekä muutos- ja korjausprojektit. Kokonaistoimituksissa tavoitteenamme ovat joustavat ja asiakkaan tarpeet täyttävät toimitukset. Kokonaistoimitukset valmistetaan asennuksineen ja testauksineen asiakkaan vaatimusten mukaan joko konepajalla tai työmaalla. Jokaisella projektilla on nimetty vastuuhenkilö, joka vastaa projektin suunnittelusta ja toteutuksesta sekä kommunikaatiosta asiakkaan kanssa. Koska toimitukset ovat usein ainutlaatuisia kokonaisuuksia, pyritään asiakkaan kanssa tehtävällä tiiviillä yhteistyöllä varmistamaan asiakkaan tarpeiden kannalta paras mahdollinen lopputulos. Kokonaistoimituksissa Aslemetals Oy kantaa kuitenkin kokonaisvastuun projektin alusta loppuun.


Tuntemalla asiakkaamme osaamme toimia kustannustehokkaasi tuottaen hyötyä asiakkaallemme.


Toimimme avoimesti ja pidämme sen minkä lupaamme.Ilmianna väärinkäytös

Yritys lisätty 16.07.2009 09:55
Viimeksi päivitetty 14.08.2009 09:33

Perustelut ilmiannolle

Laadukkaat nettisivut tarjoaa FirSoft.

Sivulla käyntejä: 8 595