Mainosta YrityswikissäNimi:
MPS Finland Consulting Oy 

Päätoimiala:
Liikkeenjohdon konsultointi 

Kotipaikka:
Helsinki 

Y-tunnus:
0632867-2 

Henkilöstön määrä:
110 

Www:
http://www.mps.fi 

Sähköposti:
  

Puhelinnumero:
+359 20 7469 400 

Fax:
+359 20 7469 402 

Käyntiosoite:
Paciuksenkatu 27 

Paikkakunta:
Helsinki 

Postiosoite:
PL 2 

Postinumero:
00271 

Postitoimipaikka:
Helsinki Hyödynnä ilmaiset nettihakemistot

Yrityswiki mediassaKerro kaverille
Näytä ohjeetLinkki tähän
Yrityswiki Facebookissa
Bookmark and Share

Hae Yrityswikistä:

MPS Finland Consulting OyMPS on liikkeenjohdon kumppani johtamisessa ja strategisissa henkilöstöratkaisuissa. Autamme asiakasorganisaatiotamme rakentamaan kilpailukykyistä työnantajakuvaa työsuhteen elinkaaren kaikissa vaiheissa.Laaja palveluvalikoimaLaajaan palveluvalikoimaamme kuuluvat rekrytointiin, organisaatioiden johtamiseen ja kehittämiseen sekä muutostilanteisiin liittyvät palvelut.

Esimerkkejä palveluistamme ovat esimerkiksi ylimmän johdon suorahaku (headhunting), ilmoitushaku, johtoryhmätyön kehittäminen, Executive coaching, uudelleensijoittusmivalmennus (outplacementI) sekä erilaiset organisaatiotutkimukset.

Tytäryrityksemme BoardCompetence Oy on erikoistunut hallitustyön tutkimiseen, arviointiin ja kehittämiseen sekä hallitusjäsenten suorahakuun.Kansainvälinen kumppanisiSuomessa MPS:n palveluksessa on noin 110 henkilöä toimistoillamme Helsingissä, Oulussa, Tampereella ja Turussa.

Kansainvälisesti MPS:llä on toimintaa kaikkiaan 16 maassa (Ruotsi, Norja, Tanska, Viro, Latvia, Liettua, Venäjä, Puola, Italia, Saksa, Ranska, Kiina, Malesia, Thaimaa, Japani ja Suomi).

Korkealaatuisten ja ammattitaitoisten palveluratkaisujen taustalla on yli 30 vuoden kokemus ja vahva tahto olla kehityksen kärjessä.


Ilmianna väärinkäytös

Yritys lisätty 13.11.2008 10:37
Viimeksi päivitetty 13.11.2008 11:08

Perustelut ilmiannolle

Laadukkaat nettisivut tarjoaa FirSoft.

Sivulla käyntejä: 8 425