Mainosta YrityswikissäNimi:
HRD Group 

Päätoimiala:
Rekrytointi ja henkilöarvioinnit 

Kotipaikka:
Helsinki 

Y-tunnus:
0858983-3 

Henkilöstön määrä:


Www:
http://www.hrd-group.fi/sivu.php 

Sähköposti:
  

Puhelinnumero:
(09) 4763 770 

Fax:
(09) 4780 3333 

Yritysmuoto:
Osakeyhtiö 

Käyntiosoite:
Bulevardi 2-4 A 

Paikkakunta:
Helsinki 

Postiosoite:
Bulevardi 2-4 A 

Postinumero:
00120 

Postitoimipaikka:
Helsinki 

Vastuuhenkilö:
Timo Toivanen 

Vastuuhenkilön asema:
Toimitusjohtaja 

Kieli:
Suomi, Englanti Hyödynnä ilmaiset nettihakemistot

Yrityswiki mediassaKerro kaverille
Näytä ohjeetLinkki tähän
Yrityswiki Facebookissa
Bookmark and Share

Hae Yrityswikistä:

HRD Group


HRD Group Oy on suomalainen, vuodesta 1991 toiminut yksinomaan rekrytointikonsultointiin keskittynyt yritys. Palvelumme kattavat kaikki rekrytointimuodot: suorahaun, avoimen haun ja henkilöiden soveltuvuuden arvioinnin. Menestyksemme perustuu pitkään konsultointikokemukseen, kattavaan palvelutarjoamaan ja vahvaan tahtotilaan toteuttaa visiomme: Paras suomalainen rekrytointikonsulttitoimisto vuonna 2011.

HRD Groupin arvot ovat: Asiakaslähtöisyys, olemassaolomme oikeutus on asiakkaiden rekrytointihaasteiden ratkominen. Eettisyys, asiakkaiden luottamuksen aito arvostaminen ja korkea toimintaetiikka myös ehdokkaiden kanssa käytävissä keskusteluissa. Osaaminen, HRD Group on matala asiantuntijaorganisaatio, missä konsulttien kompetenssin kehittämiseen panostetaan määrätietoisesti. Yhteisöllisyys, seitsemän asiantuntijan vuorovaikutteisena ryhmänä sparraamme toisiamme vielä paremmiksi.

HRD Groupin omistavat pääosin siinä työskentelevät partnerit. Talous on vankalla pohjalla: Dun & Bradstreetin luokitus AAA. Suomen Yrittäjien Laadun Portaat –sertifikaatti on toimintaamme ohjaava laatujärjestelmä. HRD Group on jäsen Suomen Suorahakuyritysten Yhdistyksessä ja henkilöarviointia tekevillä konsulteillamme on Suomen Psykologiliiton myöntämä henkilöarviointisertifikaatti.

Taplow Group verkoston kautta tarjoamme luotettavat ratkaisut myös kansainvälisiin toimeksiantoihin. Taplow Group kuuluu maailmalla 10 suurimman Executive Search -toimiston joukkoon.Ilmianna väärinkäytös

Yritys lisätty 20.01.2009 12:54
Viimeksi päivitetty 20.01.2009 13:06

Perustelut ilmiannolle

Laadukkaat nettisivut tarjoaa FirSoft.

Sivulla käyntejä: 7 871