Mainosta Yrityswikissä

Hyödynnä ilmaiset nettihakemistot

Yrityswiki mediassaKerro kaverille
Näytä ohjeetLinkki tähän
Yrityswiki Facebookissa
Bookmark and Share

Hae Yrityswikistä:

Yrityswikin käyttöehdot

Yrityswiki on ilmainen yrityshakemisto, jossa yritykset voivat tehdä yksinkertaisen nettisivun itsestään. Yrityksen oman sivun hallinta on salasanasuojattu. Palvelu sijaitsee osoitteessa www.yrityswiki.fi. FirSoft toimittaa Yrityswikin sellaisenaan.

Jokainen sisällön muokkaaja on täydessä vastuussa lisäämästään materiaalista. Kaikenlaisten liikemerkkien, tavaramerkkien ja yrityksen nimen ja muiden tietojen lisääminen palveluun on kiellettyä ilman omistavan yrityksen lupaa. Väärinkäytöstapauksissa käyttäjän muokkausoikeudet voidaan poistaa ja mahdollisesti voidaan siirtyä oikeustoimiin.

Eroottisen tai muun häiritsevän materiaalin julkaiseminen Yrityswikissä on kielletty. Kaikenlaisten omien scriptien lisääminen Yrityswikiin on kielletty ilman FirSoftin antamaa kirjallista lupaa. FirSoft voi poistaa yrityksen tiedot osittain tai kokonaan mahdollisten väärinkäytöstapausten vuoksi.

Palvelu on mainosrahoitteinen ja perusmuodossaan kaikille ilmainen. FirSoft pidättää oikeuden päättää, mitä mainoksia näytetään milläkin sivulla. Kaikkeen sivuston sisäiseen materiaaliin omistusoikeudet FirSoftilla. Jokaisen sivun sisällön oikeudet sisällön tuottajalla. FirSoft voi muuttaa näitä käyttöehtoja asiakkailleen erikseen ilmoittamatta. Jos käyttöehtoihin tulee muutos, joka vaikuttaa selkeästi jonkin tietyn yrityksen Yrityswikisivuun, ilmoitetaan muutoksesta ja sen aiheuttamista toimista sähköpostitse. Mahdolliset riitatapaukset käsitellään Oulun käräjäoikeudessa.


FirSoft, 26.6.2013


Yrityswikin rekisteriseloste
Rekisterinpitäjä

FirSoft
1964910-9
Yliopistokatu 18 A 806
90570 OULU


Yritystietorekisteri

Rekisteritietojen lähde
Jokainen yritys antaa itse haluamansa tiedot Yrityswikin käyttöön ja vastaa niiden oikeudellisuudesta.

Rekisterin käyttötarkoitus ja esittäminen
Kaikki tiedot, jotka yritys on antanut Yrityswikiin, ovat julkisia paitsi erityisesti salassapidettävät kuten salasana, jotka ovat asianmukaisesti suojattuja. FirSoft ei luovuta yrityksen tietoja kolmannelle osapuolelle. FirSoft voi käyttää osoitetietoja omaan suoramarkkinointiinsa sekä Yrityswikiin liittyvien tiedotteiden toimittamiseen.


Kilpailun osallistujarekisteri ja osallistumisohjeet

Yritys (myöhemmin kilpailun järjestäjä) voi järjestää asiakaskilpailuja FirSoftin toteuttamassa Yrityswikissä.

Kilpailuun osallistuja antaa osallistuessaan haluamansa/vaaditut tiedot ja vastaa niiden oikeellisuudesta. Tiedot ovat ainoastaan kilpailun järjestävän yrityksen käytössä, sekä kyseisen yrityksen nimenomaisella suostumuksella myös FirSoftin käytössä jos osallistuja on antanut suostumuksen suoramarkkinointiin.

Kilpailun palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi tai toiseen palkintoon, ellei asiasta erikseen mainita kilpailun yhteydessä.

Kilpailun järjestäjä päättää palkintojen toimitustavoista.

Mikäli voittajaa ei tavoiteta esimerkiksi puutteellisten yhteystietojen perusteella, palautuu palkinto uudelleen jaettavaksi.

Kilpailun järjestäjä maksaa kaikista raha- ja tuotepalkinnoista palkintoverot, ellei toisin ilmoiteta kilpailun järjestäjän toimesta.

Mikäli kilpailuun osallistuminen edellyttää 18 vuoden ikää tai
osallistumiseen on muita ehtoja, siitä ilmoitetaan erikseen kilpailun järjestäjän toimesta.

Kilpailun järjestäjällä on lupa käyttää voittajan nimeä ja postitoimipaikkaa esimerkiksi kilpailun jälkimarkkinoinnissa.

Yksittäinen osallistuja voi osallistua kuhunkin kilpailuun ainoastaan yhden kerran, ellei kilpailun järjestäjä ole erikseen muuta ilmoittanut.

Kilpailun järjestäjä kertoo voitosta voittajalle henkilökohtaisesti.

Kilpailuun osallistuneiden tulee aina käyttää omaa nimeään. Mikäli joku esiintyy toisella nimellä, voi hän menettää palkinnon.

Kilpailun järjestäjä pitää oikeuden muuttaa kilpailun sääntöjä kaikkina ajankohtina.

Kilpailun järjestäjä noudattaa kaikissa kilpailuissa Suomen valtion lakia mm. arpajaislakia.

FirSoft ei voi vaikuttaa asiakastietojen käyttötapoihin muuten, kuin Yrityswikin oman käytön osalta.

FirSoft ei vastaa siitä, jos kilpailun järjestäminen tai kilpailuun osallistuminen ei onnistu esimerkiksi teknisen ongelman kuten viallisten nettiyhteyksien vuoksi.


Laadukkaat nettisivut tarjoaa FirSoft.

Sivustolla käyntejä yhteensä: 53 230 221