Mainosta YrityswikissäNimi:
J&T-Rakentajat Oy 

Päätoimiala:
Rakennuspalvelut 

Kotipaikka:
Helsinki 

Y-tunnus:
0113285-7 

Henkilöstön määrä:


Www:
http://www.jt-rakentajat.fi 

Sähköposti:
  

Puhelinnumero:
+358 50 5114244 

Fax:
09-737 318 

Yritysmuoto:
Oy 

Muut toimialat:
Remontointi, saneeraus, kunnostus, entisöinti, muut rakennus ja remontointityöt 

Käyntiosoite:
Hermannin rantatie 10 

Paikkakunta:
Helsinki 

Postiosoite:
Hermannin rantatie 10 

Postinumero:
00580 

Postitoimipaikka:
HELSINKI 

Vastuuhenkilö:
Jukka Rautiainen 

Vastuuhenkilön asema:
Toimitusjohtaja, yrittäjä 

Kieli:
Suomi, Englanti Hyödynnä ilmaiset nettihakemistot

Yrityswiki mediassaKerro kaverille
Näytä ohjeetLinkki tähän
Yrityswiki Facebookissa
Bookmark and Share

Hae Yrityswikistä:

J&T-Rakentajat Oy


J & T-Rakentajat Oy on remontointi, kunnostus, maalaus ja saneeraustöihin keskittynyt yritys. Yrityksemme perustana on tarjota erittäin ammattitaitoista ja luotettavaa palvelua alati kehittyvillä markkinoilla. Lisäksi haluamme tehdä asiat helpoksi asiakkalle jolloin me hoidamme puolestasi työt ja voit keskittyä siihen minkä parhaiten hallitset!

”Laadulla tulosta” onkin yrityksemme motto ja panostus laatuun syntyy osaavien ja työhönsä omistautuneiden tekijöiden kautta.

Hoidamme työt rakentamisesta tavaroiden kuljetukseen aina työmaan siivoamista myöden, halutessanne saat meiltä työt ”avaimet käteen”-periaatteella, jolloin voit huoletta keskittyä omiin töihisi ja jättää rakennushuolet meille.

Hyvät suhteemme tavarantoimittajiin takaa käyttämiemme tuotteiden laadun ja aina kilpailukykyisen hinnan. Kauttamme saat niin keittiöt, kodinkoneet, kylpyhuonekalusteet kuin säilytysratkaisutkin, vaivattomasti remontin yhteydessä varmasti kilpailukykyiseen hintaan!

Yhteistyökumppaneidemme kanssa hoidamme halutessanne myös muutot, tavaroiden kuljetukset maanteitse kuin vesiteitsekin, sekä paljon muuta! Kysy rohkeasti oli tarpeenne sitten mitä tahansa!

Omistajillamme ja tekijöillämme on vuosien vankka kokemus alalta ja vahvat meriitit aina perusrakentamisesta vaativiin erikoiskohteisiin saakka. Myös yrityksemme omistajat tekevät itse rakennustyötä jolla varmistamme jatkuvasti laadukkaan lopputuloksen! Tällä hetkellä meillä on 9 alan ammattilaista töissä eli kykenemme hyvin joustavasti hoitamaan niin pinet kuin suuremmatkin työt. Lisäksi meillä on laaja yhteistyökumppaniverkosto jomka avulla löytyy osaajia lähes kaikkiin alan töihin!

Kattavan ja luotettavan yhteystökumppaniverkostomme kautta hoituu joustavasti ja tehokkaasti myös tavaroiden kuljetus työmaalle niin maanteitse kuin vesiteitsekin, sähkötyöt, pienehköt putkityöt ja piharakentaminen.

Oli kysymyksesi sitten pienestä tai isommasta tarpeesta, uudisrakentamisesta tai vanhan kunnostamisesta tai vaikka maalaustöistä, käänny rohkeasti puoleemme!

Ilmianna väärinkäytös

Yritys lisätty 16.02.2010 15:50
Viimeksi päivitetty 16.02.2010 16:00

Laadukkaat nettisivut tarjoaa FirSoft.

Sivulla käyntejä: 7 566