Mainosta YrityswikissäNimi:
S.Sareskoski Oy 

Päätoimiala:
Tukkumyynti/Postimyynti 

Kotipaikka:
Helsinki 

Y-tunnus:
0654661-0 

Henkilöstön määrä:


Www:
http://www.sareskoski.com 

Sähköposti:
  

Puhelinnumero:
010 239 7500 

Fax:
09 503 2485 

Yritysmuoto:
Oy 

Muut toimialat:
Tekninen tukkukauppa
Verkkokauppa 

Käyntiosoite:
Konalantie 47 B 

Paikkakunta:
Helsinki 

Postiosoite:
PL 35 

Postinumero:
00039 

Postitoimipaikka:
HELSINKI 

Kaupparekisteri pvm:
19.11.1986 

Vastuuhenkilö:
Sakari Sareskoski 

Vastuuhenkilön asema:
Toimitusjohtaja 

Kieli:
Suomi Hyödynnä ilmaiset nettihakemistot

Yrityswiki mediassaKerro kaverille
Näytä ohjeetLinkki tähän
Yrityswiki Facebookissa
Bookmark and Share

Hae Yrityswikistä:

S.Sareskoski Oy


S. Sareskoski Oy on vuodesta 1991 toiminut suomalainen teknisen alan tukkuliike. Asiakaskuntamme koostuu suurista kansainvälisistä yrityksistä pk-sektorin laitevalmistajiin, kauppiaisiin ja pienyrittäjiin. Tarjoamme helppokäyttöisen, yrityksille suunnatun B2B-verkkokaupan, josta löydätte nopeasti tarvitsemanne tuotteet varustettuina monipuolisilla tuotetiedoilla.
Tuotevalikoimaamme kuuluu mm. yritysten logistiikan, varaston ja toimiston kuljetusvälineitä, kalusteita ja tarvikkeita. Olemme vuosien mittaan erikoistuneet myös teollisuusteippeihin, yritysten turvamerkintöihin (DIY-tulostukset kilvissä) sekä teollisuusputkistojen merkintöihin.

Kotimaisten alihankkijoiden ja toimittajien ohella markkinoimme maailmanlaajuisten yritysten edustuksia ja tuotteita mm. Bradyn tunnistus- ja turvatuotteita sekä maailman suurimman lukkotehtaan Master Locks Co. turvalukitusohjelmistoa yksinoikeudella Suomessa.

Turvatuotteiden valikoimaa täydentävät erilaiset henkilösuojaimet, turvapehmusteet sekä aluerajaus- ja sulkutuotteet. Pakkaamiseen tarjoamme laatikot, pehmusteet ja teipit. Pakkausteipit toimitamme myös asiakkaan painatustoivomuksilla ja logolla painettuna. Kuormansidontaan ja nostoapuvälineisiin erikoistuneen Nikotuote Oy:n toiminta siirtyi meille vuonna 2007. Tuotteet ja valmistus jatkuvat yhtiössämme. Hankinta vahvisti jo olemassa olevia kuljetusvälineiden ja nostolaitteiden tarjontaamme.

Lupaamme toimittaa tilaamanne tuotteet tai palvelut sovitussa ajassa sovittuun paikkaan. Aktiivinen ja asiantunteva palvelumme on tarvittaessa myös puhelimitse tavoitettavissa numerosta 010 239 7500.Ilmianna väärinkäytös

Yritys lisätty 22.05.2008 19:20
Viimeksi päivitetty 06.05.2015 16:21

Laadukkaat nettisivut tarjoaa FirSoft.

Sivulla käyntejä: 7 877