Mainosta YrityswikissäNimi:
Insta Automation Oy 

Päätoimiala:
Teollisuusautomaatio 

Kotipaikka:
Tampere 

Y-tunnus:
0680536-0 

Aputoiminimet:
Pantek Automaatio Taminstall 

Henkilöstön määrä:
340 

Www:
http://www.insta.fi 

Sähköposti:
  

Puhelinnumero:
020 7717111 

Yritysmuoto:
Osakeyhtiö 

Käyntiosoite:
Sarankulmankatu 20 

Paikkakunta:
Tampere 

Postiosoite:
PL 80 

Postinumero:
33901 

Postitoimipaikka:
Tampere Hyödynnä ilmaiset nettihakemistot

Yrityswiki mediassaKerro kaverille
Näytä ohjeetLinkki tähän
Yrityswiki Facebookissa
Bookmark and Share

Hae Yrityswikistä:

Insta Automation Oy
Insta Automation Oy toimittaa kattavat sähköautomaatiopalvelut markkinajohtajan varmuudella. Olemme erikoistuneet teollisuuden ja erilaisten prosessien sähköautomaation suunnitteluun, valmistukseen, asennukseen ja ylläpitoon. Toimintamme kattaa koko investoinnin elinkaaren esisuunnittelusta kunnossapitoon ja modernisointeihin sekä kokonaistoimituksina että erillispalveluina.

Suunnittelupalvelut: Suunnitteluyksikkömme tarjoaa monipuolista automaatio- ja sähkösuunnittelun sekä projektoinnin ammattiosaamista. Palvelemme asiakkaitamme joustavasti esisuunnittelusta käyttöönottoon, pienistä osaprojekteista laajoihin investointi- ja automaatiohankkeisiin.


Asennuspalvelut: Asennusyksikkömme on jo pitkään ollut instrumentointi- ja automaatioasennusten markkinajohtaja. Olemme työskennelleet lähes kaikissa Suomen prosessiteollisuuden laitoksissa. Lisäksi meillä on laaja kokemus asennusprojekteista ympäri maailmaa.


Keskusvalmistus: Valmistusyksikkömme on kasvanut ja kehittynyt Instan, Pantek Automaation ja Taminstallin parhaan osaamisen yhteenliittymäksi. Vahvuuksiamme ovat korkea laatu, pitävät toimitusajat sekä kustannustehokkuus. Palvelemme asiakkaitamme pitkäjänteisesti ja vastuullisesti. Valmistamme:


  • Automaatio- ja logiikkakeskukset
  • Ohjaus- ja moottorikeskukset
  • Ohjauspulpetit ja -kotelot
  • Pneumatiikka- ja hydrauliikkakeskukset
  • sekä erilaiset räätälöidyt erikoiskeskukset
Alueellinen palvelu ja kunnossapito: Alueellinen liiketoimintamme tuo investoinnin elinkaaren kattavat sähköautomaatiopalvelut lähelle asiakasta. Näin voimme tarjota kustannustehokasta, joustavaa ja nopeaa palvelua asiakkaan tarpeeseen kohdistettuna.


Asiakkaamme voivat keskittyä omaan ydinliiketoimintaansa ulkoistamalla sähköautomaatiotoiminnot joko kokonaan tai osittain hoidettavaksemme. Tällöin solmitaan yhteistyösopimus, jolla varmistetaan asiakastarpeen mukaisen sähköautomaatio-osaamisen riittävyys ja kehittyminen.


Ilmianna väärinkäytös

Yritys lisätty 27.10.2011 10:50
Viimeksi päivitetty 27.10.2011 11:12

Laadukkaat nettisivut tarjoaa FirSoft.

Sivulla käyntejä: 7 666