Mainosta Yrityswikissä
Nimi:
Robecorp Oy 

Päätoimiala:
Konepaja 

Kotipaikka:
Ulvila 

Y-tunnus:
0738031-7 

Henkilöstön määrä:


Www:
http://www.robecorp.fi 

Sähköposti:
  

Puhelinnumero:
02-5388572 

Matkapuhelin:
0400-805424 

Fax:
02-5388530 

Yritysmuoto:
Oy 

Muut toimialat:
Koneenrakennus 

Käyntiosoite:
Vainiolantie 11 

Paikkakunta:
Ulvila 

Postiosoite:
Vainiolantie 11 

Postinumero:
28400 

Postitoimipaikka:
ULVILA 

Kaupparekisteri pvm:
07.06.1989 

Vastuuhenkilö:
Olavi Aaltonen 

Vastuuhenkilön asema:
Hpj 

Kieli:
Suomi Hyödynnä ilmaiset nettihakemistot

Yrityswiki mediassaKerro kaverille
Näytä ohjeetLinkki tähän
Yrityswiki Facebookissa
Bookmark and Share

Hae Yrityswikistä:

Robecorp Oy


ROBECORP OY ON ERIKOISTUNUT PITKIIN KAPPALEISIIN

Ulvilassa toimiva Robecorp Oy on erikoistunut pitkien ja mittatarkkojen koneistettujen kappaleiden kuten lineaarijohteiden ja palkkien valmistukseen.LINEAARILIIKKEEN KOMPONENTTEJA

Robecorp Oy toimittaa keskiraskaita lineaariliikkeen komponentteja sekä näistä koostuvia laitteita pääasiassa kotimaisille koneenrakentajille.


Komponenteista voidaan rakentaa nosto- ja siirtolaitteita, manipulaattoreita ja muita automaatiolaitteita. Tyypilliset kuormat ovat 10 – 300 kg ja siirtomatkat alle 9 metriä. Laitteessa jossa on sekä vaaka- että pystyliike on pystyliikkeen pituus yleensä alle 2 metriä.

Lineaarijohde muodostuu itse johdepalkista sekä siinä liikkuvasta kelkasta. Kelkan laakerointi on toteutettu juoksurullilla, jotka on sijoitettu kelkkalevyn nurkissa oleviin laakeripukkeihin. Ohjauspintana toimii vaihdettavissa oleva kulutuslista. Voimansiirto voidaan sovelluksesta riippuen toteuttaa hammastangolla tai –hihnalla ja vaihdemoottorilla, paineilma- tai hydraulisylinterillä.


KONEISTETUT PALKIT

Robecorp Oy toimittaa myös pelkkiä koneistettuja palkkeja kohteisiin joissa tarvitaan pitkiä suoria pintoja. Valikoima sisältää erikokoisten neliö- ja suorakaideputkien ja –tankojen lisäksi I- ja H-palkkeja. Materiaaliltaan tämä ovat useimmiten rakenneterästä.

ALIHANKINTAKONEISTUKSET

Robecorp Oy toimii kumppanina useille kotimaisille tunnetuille laite- ja konevalmistajille tehden alihankintana osavalmistusta. Osat ovat luonnollisesti pitkiä ja tarkkuutta vaativia koneistettuja kappaleita. Nämä useimmiten sisältävät myös jossain määrin hitsausta.

Valmistuksen pääkoneina on kaksi pitkäjyrsinkonetta. Suuremman koneen liikepituudet ovat X-9500 mm, Y-600 mm ja Z-600 mm. Käytössä on myös pienempiä manuaalisia työstökoneita.

Ilmianna väärinkäytös

Yritys lisätty 04.08.2009 11:52
Viimeksi päivitetty 04.08.2009 12:41

Laadukkaat nettisivut tarjoaa FirSoft.

Sivulla käyntejä: 7 948