Mainosta YrityswikissäNimi:
Metehe Oy 

Päätoimiala:
Metallituotteiden valmistus 

Kotipaikka:
Joutseno 

Y-tunnus:
0784088-9 

Www:
http://www.metehe.fi 

Sähköposti:
  

Puhelinnumero:
0207 639 640 

Fax:
0207 639 650 

Yritysmuoto:
Osakeyhtiö 

Muut toimialat:
Kattopeltiä
Kattoturvatuotteita
Sadevesijärjestelmiä
Peltikelat, nauhat arkit
Metallia ja peltiä 

Käyntiosoite:
Voimakaari 17 

Paikkakunta:
Joutseno 

Postiosoite:
Joutseno 

Postinumero:
54100 

Postitoimipaikka:
Joutseno 

Vastuuhenkilö:
Janne Strömberg 

Vastuuhenkilön asema:
Toimitusjohtaja Hyödynnä ilmaiset nettihakemistot

Yrityswiki mediassaKerro kaverille
Näytä ohjeetLinkki tähän
Yrityswiki Facebookissa
Bookmark and Share

Hae Yrityswikistä:

Metehe Oy
Metehe Oy on monipuolinen teräsohutlevyn jatkojalostaja, joka palvelee kuluttajia ja teräsohutlevyä käyttävää teollisuutta ilman välikäsiä. Valmistamme nykyaikaisen ja tehokkaan konekantamme avulla kattavan valikoiman laadukkaita katto- ja seinäprofiileja (kattopelti ja seinäpelti), julkisivujärjestelmiä (MTH Concertto) sekä näiden oheistuotteita. Valikoimasta löytyvät asennustarvikkeiden lisäksi läpiviennit, kattoturvatuotteet ja sadevesijärjestelmät.


Oman julkisivu- ja profiilituotantomme lisäksi toimitamme raaka-ainetta teräsohutlevyä käyttävälle teollisuudelle erilaisina keloina, nauhoina ja arkkeina. Asiakas voi noutaa tuotteet suoraan tehtaalta tai valita toimituksen rakennuspaikalle Metehe Oy:n kuljetus- ja nosturikalustolla.

Tarkemmat tuote-esitteet, RT-kortit ja asennusohjeet löytyvät kotisivuiltamme. Tuotemyynti suoraan tehtaalta asiakkaille !

JULKISIVUJÄRJESTELMÄT:

Innovatiivista kustannustehokkuutta - suunnittelupöydältä asennukseen.


MTH Concertto -metallijulkisivussa upeaan ulkonäköön ja suunnittelun vapauteen yhdistyvät kustannustehokkuus, asennusnopeus ja laadukas lopputulos. Patentoidussa ja mallisuojatussa julkisivulevyssä on useita kohokuvioisia ruutuja, minkä ansiosta tuote yhdistää kasettien ja profiililevyjen parhaat puolet. Tuote mahdollistaa edustavan julkisivun suunnittelun sekä saneeraus- että uudiskohteisiin. MTH Concertto -julkisivussa on vähän leikkauspintoja, eikä lainkaan likaa kerääviä suoria tasopintoja. Tiivis kokonaisuus on kestävä ja erittäin nopea asentaa. Lisää tietoa osoitteesta www.concertto.fi !
PROFIILITUOTTEET:

Valmistamme nykyaikaisen ja tehokkaan konekantamme avulla kattavan valikoiman laadukkaita katto- ja seinäprofiileja. Valikoimastamme löytyvät myös asennustarvikkeet, läpiviennit, kattoturvatuotteet ja sadevesijärjestelmät.


Käytössämme on laskentaohjelma monimuotoisten kattojen mitoitukseen, jolloin hukka saadaan minimoitua. Tarvittaessa voidaan myös tulostaa ohje levyjen asennusjärjestyksestä. Profiililevyt valmistetaan tilauskohtaisesti oikeisiin mittoihin ja kuljetetaan tarvittaessa tehtaan kuljetuksin suoraan rakennuspaikalle.


Perusraaka-aineena käytämme korkealaatuisia, takuupinnoitettuja teräsohutlevyjä, jotka on käsitelty usealla pinnoitekerroksella.
ESIKÄSITTELY (KELAT, NAUHAT JA ARKIT):

Kattava varasto - joustavat toimitukset.


Metehe Oy:llä on erittäin laaja varasto Euroopan johtavan terästehtaan pinnoitettua teräsohutlevyä. Kumppanimme Myriad on Euroopan suurin pinnoitettua teräsohutlevyä valmistava tehdas ja osa Corus-konsernia, jolla on vuosikymmenien kokemus terästuotannosta. Palvelemme yritystänne toimittamalla haluamanne tuotteet keloina, nauhoina ja arkkeina - nopeasti ja edullisesti. Varastotilanteemme voit katsoa osoitteesta www.metehe.fi/varasto.


PALKITTU LAATUA

Metehe Oy on saanut vuonna 2005 Etelä-Karjalan Yrittäjien maakunnallisen Yrittäjäpalkinnon.


INNOSUOMI 2005

Metehe Oy:n kehittämä ja patentoima julkisivujärjestelmä MTH Concertto on ollut pohjana yrityksen saavuttaessa kunniamaininnan vuoden 2005 InnoSuomi - kilpailussa. Metehe Oy palkittiin samassa kilpailussa Etelä-Karjalan maakunnallisen sarjan ensimmäisellä palkinnolla.


PLOOTU FENNICA 2006

MTH Concertto julkisivujärjestelmä palkittiin kunniamaininnalla Plootu Fennica - vuoden ohutlevytuote 2006 -kilpailussa.

Ilmianna väärinkäytös

Yritys lisätty 15.02.2010 09:01
Viimeksi päivitetty 15.02.2010 10:15

Laadukkaat nettisivut tarjoaa FirSoft.

Sivulla käyntejä: 8 101