Mainosta YrityswikissäNimi:
Fais Finland Oy 

Päätoimiala:
Mainos- ja liikelahjat 

Kotipaikka:
Helsinki 

Y-tunnus:
0921077-6 

Henkilöstön määrä:
10 

Www:
http://www.fais.fi 

Sähköposti:
  

Puhelinnumero:
+358 9 278 007 77 

Fax:
+358 9 278 770 0 

Yritysmuoto:
Osakeyhtiö 

Muut toimialat:
T-paita, paino, painatus, brodeeraus, merkkaus, kirjailu, mallisto, yrityslahja, yrityslahjat, henkilöstölahja, logo, logot, brändi, brändit, liikelahja, liikelahjat, mainoslahja, mainoslahjat, myynninedistämistuote, suunnittelupalvelu, työvaate, työvaatteet 

Käyntiosoite:
Haukilahdenkatu 4 

Paikkakunta:
Helsinki 

Postiosoite:
Haukilahdenkatu 4 

Postinumero:
00550 

Postitoimipaikka:
Helsinki 

Vastuuhenkilö:
Sami Virmanen 

Vastuuhenkilön asema:
Toimitusjohtaja 

Kieli:
Suomi, Englanti Hyödynnä ilmaiset nettihakemistot

Yrityswiki mediassaKerro kaverille
Näytä ohjeetLinkki tähän
Yrityswiki Facebookissa
Bookmark and Share

Hae Yrityswikistä:

Fais Finland Oy


Fais Finland Oy on vuonna 1993 perustettu suomalainen suunnittelu- ja maahantuontiyritys. Tarjoamme asiakkaillemme ammattitaidolla suunniteltuja, korkealaatuisia yritysvaatemallistoja, liikelahjoja sekä myynninedistämistuotteita yrityksen tuotemerkkien tukemiseen ja brändien vahvistamiseen.

Yksilöllinen suunnittelu sekä oma maahantuonti yhdessä monipuolisten logistiikkapalvelujen kanssa takaavat asiakkaillemme parhaan mahdollisen lopputuloksen ja kilpailukykyiset hinnat. Suorat tehdaskontaktit ilman välikäsiä mahdollistavat tarkan valvonnan läpi koko tuotantoketjun.

Fais Finland Oy kuuluu luottoluokituksessa AAA-luokkaan.

Ideasta tuotteeksi

Ideasta tuotteeksi –palvelustamme yrityksesi saa juuri sellaisen tuotteen, mitä tarvitsee. Se voi olla yksittäinen myynninedistämistuote tai kokonainen vaate- tai liikelahjamallisto. Lähtökohta suunnittelulle on aina sama. Tutustumme ensin perusteellisesti yritykseen, tuotteisiin ja arvoihin. Paras lopputulos syntyy avoimesta vuorovaikutussuhteesta sekä aidosta halusta löytää uusia toimivia ratkaisuja.

Osto-osastomme tehtävänä on valita paras mahdollinen valmistaja tuotteelle. Tiivis yhteistyö pitkäaikaisten alihankkijoidemme kanssa sekä säännölliset tehdasvierailut takaavat asiakkaillemme tilatun tuotteen laadun sekä täsmällisen toimitusajan.

Logistiikka-osastomme vastaa tuotteen lopullisesta määränpäästä asiakkaidemme toiveiden mukaisesti. Toimitus yhteen tai useampaan toimipisteeseen tehdään sovitun aikataulun mukaisesti varmasti ja luotettavasti. Avaimet käteen –palveluna tarjoamme asiakkaillemme tuotteiden varastoinnin, sähköisen kaupan ylläpidon, tilausten vastaanoton ja lähettämisen sekä laskutuksen toimipaikoittain. Meille paras mittari onnistumisesta on tyytyväinen asiakas.

Ammattiasut

Hyvin suunniteltu työasu viestii yrityksen arvoista ja tavoista toimia. Tarkkaan harkitut yksityiskohdat, kaavoitus ja oikeat materiaalivalinnat mahdollistavat joustavan työskentelyn eri olosuhteissa. Parhaimmillaan onnistunut työvaatemallisto toimii rekrytointivalttina työnantajalle.

Toimivan työvaatemalliston suunnittelussa on huomioitava seuraavat asiat:

  • Miltä asu näyttää ja mitä sen pitää viestiä yrityksestä?
  • Miltä asu tuntuu päällä?
  • Miten asu toimii eri työtehtävissä?
  • Mikä on asun lisäarvo työntekijälle?

Vahva suunnitteluosaaminen, materiaalien tuntemus sekä tekninen osaaminen mitoituksessa ja kaavoituksessa takaavat yrityksellesi yksilölliset ja toimivat ratkaisut. Materiaalit ostamme pitkäaikaisilta yhteistyökumppaneiltamme Suomesta, Euroopasta ja Aasiasta.

Täydentääksemme Fais Finlandin omaa kevyen työvaatemalliston tarjontaa, olemme valinneet kumppaniksemme raskaan työvaatetuksen ammattilaisen -PRO JOB –tuotemerkin.

Valmismallistot

Fais Finlandin omaa suunnittelua ja tuotantoa tukevat valittujen yhteistyökumppaneittemme valmismallistot. Kattavista valmismallistoista löydämme yhdessä yrityksellesi sopivat lahjaideat nopeisiin tarpeisiin, olipa kysymyksessä uniikki lahjatavara, käytännöllinen kodinesine tai laadukas vapaa-ajan asuste.

Viereisestä valikosta löydät valmismallistokuvastoja tuotteista kotiin ja toimistoon sekä asusteita työhön ja vapaa-aikaan. Klikkaa ja tutustu yhteistyökumppaneidemme tarjontaan.

Tuotteiden etsimisessä voit käyttää apunasi myös viereisestä valikosta löytyvää hakukonettamme. Määrittele joko tuote, väri, hinta, käyttötarkoitus tai tuotemerkki, niin hakukone ehdottaa vaihtoehtoja.

Parhaan palvelun ja innovatiivisimmat ideat saat kääntymällä myyntitiimimme puoleen – odotamme yhteydenottoasi.
Ilmianna väärinkäytös

Yritys lisätty 17.02.2010 11:34
Viimeksi päivitetty 11.01.2011 10:24

Laadukkaat nettisivut tarjoaa FirSoft.

Sivulla käyntejä: 8 278