Mainosta YrityswikissäNimi:
InfoBuild 

Päätoimiala:
Ohjelmistojen suunnittelu ja valmistus 

Kotipaikka:
Espoo 

Y-tunnus:
1795558-3 

Henkilöstön määrä:
11 - 20 

Www:
http://www.infobuild.fi 

Sähköposti:
  

Puhelinnumero:
+358 20 758 08 40 

Fax:
+358 20 758 08 41 

Yritysmuoto:
Osakeyhtiö 

Käyntiosoite:
Linnoitustie 4 

Paikkakunta:
Espoo 

Postinumero:
02600 

Postitoimipaikka:
Vantaa Hyödynnä ilmaiset nettihakemistot

Yrityswiki mediassaKerro kaverille
Näytä ohjeetLinkki tähän
Yrityswiki Facebookissa
Bookmark and Share

Hae Yrityswikistä:

InfoBuildInfoBuild on organisaatioissa liikkuvan tiedon jalostamiseen erikoistunut yritys, jonka asiakkaita ovat suuret ja keskisuuret organisaatiot. Sadat tuhannet suomalaiset käyttävät päivittäin InfoBuildin toteuttamia ratkaisuja sekä niihin pohjautuvia julkisia palveluja.

United Software Distributors -konserniin kuuluvan InfoBuildin pääkonttori on Espoossa ja myyntikonttorit Tallinnassa, Riiassa, Vilnassa ja Oslossa. Yritys edustaa kansainvälisen ohjelmistoyhtiön Information Buildersin raportointi- ja tietovarastointiratkaisuja sekä iWay Softwaren integraatioratkaisuja. Vuonna 1986 perustettu yritys työllistää Suomessa 15 henkilöä.

Tietoa kaikille tarvitseville
InfoBuildin ydinosaamisalueita ovat business intelligence- ja dataintegraatioratkaisut. Kaikki yrityksen toteuttamat ratkaisut tähtäävät organisaatioissa liikkuvan tiedon jalostamiseen ja tehokkaampaan käyttöön.
Tiedon saatavuus ja käytettävyys vaikuttavat voimakkaasti yritysten ja organisaatioiden toiminnan tehokkuuteen. InfoBuild auttaa asiakkaitaan keskittämään resurssinsa varsinaiseen toimintaan aikaa vievien ja virhealttiiden rutiinien sijaan sekä avaamaan uusia mahdollisuuksia. InfoBuildin asiakkaiden saavuttamia hyötyjä ovat muun muassa


  • toistuvien rutiinien automatisointi
  • tiedon etsimiseen kuluvan ajan lyheneminen
  • päätöksenteon tueksi tarvittavan tiedon parempi saatavuus, laatu ja käytettävyys
  • parempi ja ajantasaisempi näkyvyys omaan toimintaan
  • nopeampi asiakaspalvelu
  • mahdollisuus reagoida nopeammin toimintaympäristön muutoksiin
  • tehokkaamman toiminnan aikaansaamat huomattavat kustannussäästöt

Monet InfoBuildin asiakkaat ovat myös rakentaneet ratkaisujen pohjalta palveluja organisaation ulkopuolisille sidosryhmille. Osa näistä on julkisia palveluja – esimerkiksi Kela, Lääkelaitos ja Opetushallitus tarjoavat verkkosivuillaan monipuolisia tilastopalveluja. Osa on nimetyille asiakkaille ja yhteistyökumppaneille suunnattuja asiointia helpottavia palveluja. InfoBuildin ratkaisut ovat myös mahdollistaneet useille yrityksille uusien liiketoiminta-alueiden tai maksullisten palvelukokonaisuuksien käynnistämisen.
Yhdessä päämiehensä Information Buildersin kanssa InfoBuild on valinnut toimialansa valtavirrasta poikkeavan toimintatavan, joka tiivistyy kahteen iskulauseeseen:

Tarjoamme tuloksia, ei työkaluja.
Erilaisten organisaatioiden tarpeet ja tilanteet vaihtelevat suuresti. InfoBuild ei tarjoa pakettituotteita tai kiinteitä työkaluja, vaan rakentaa asiakkailleen heidän tarpeitaan vastaavia yksilöllisiä ratkaisuja. Toimintamalli on kustannuksiltaan keveä ja toimitukset erittäin ripeitä, joten asiakkaat pääsevät nopeasti tekemään tulosta


Kaikki tekevät päätöksiä.
Toimialan yleisestä käytännöstä poiketen InfoBuild ei hinnoittele ratkaisujaan käyttäjämääriin perustuen. Tästä syystä InfoBuildin asiakasorganisaatioissa tehokkuutta edistävien ratkaisujen käyttö ei rajoitu pelkkään johtoportaaseen, vaan tärkeä tieto toimii työnteon tukena laajasti koko organisaatiossa ja sidosryhmissäInfoBuildin asiakkaita
InfoBuild palvelee suuria ja keskisuuria yrityksiä ja julkishallinnon organisaatioita toimialasta riippumatta. Yhteistä kaikille asiakkaille on suuri henkilöstömäärä sekä suuri organisaatiossa liikkuvan tiedon määrä. InfoBuildin asiakkaita ovat muiden muassa Ajoneuvohallintokeskus, A-lehdet, Ilmarinen, Kela, Länsi-Suomen Lääninhallitus, Lääkelaitos, Nordea, Opetushallitus, Saint-Gobain Rakennustuotteet, Suomen Akatemia, Tekes, Tullihallitus, VR-Yhtymä ja Väestörekisterikeskus.

Lisätietoa: www.infobuild.fi


Ilmianna väärinkäytös

Yritys lisätty 03.08.2009 15:13
Viimeksi päivitetty 21.12.2009 22:40

Laadukkaat nettisivut tarjoaa FirSoft.

Sivulla käyntejä: 11 823