Mainosta YrityswikissäNimi:
Malva Mei Oy 

Päätoimiala:
Askartelutarvikkeita 

Kotipaikka:
Espoo 

Y-tunnus:
2431418-6 

Www:
http://www.malvamei.com 

Sähköposti:
  

Yritysmuoto:
Oy 

Muut toimialat:
Lastenhuoneen sisustustuotteet 

Kieli:
suomi, englanti Hyödynnä ilmaiset nettihakemistot

Yrityswiki mediassaKerro kaverille
Näytä ohjeetLinkki tähän
Yrityswiki Facebookissa
Bookmark and Share

Hae Yrityswikistä:

Malva Mei Oy
Malva Mei on uusi tapa askarrella!


Askartele itse hauskat tuotteet lastenhuoneeseen, asusteiksi ja leikkiin. Malva Mei -pakkauksista syntyvät lastenhuoneen viirinauhat, nappityynyt, kello, kaulakorut, kankaiset timanttikruunut, uuden ajan sulkapäähineet...


Paketissa on mukana kaikkituotteen valmistamiseen tarvittavat osat (lisää vain sakset ja liima!) sekä helposti seurattavat ohjeet.Paketeista löytyvät aina hauskimmat tarvikkeet: erityisesti Malva Meille luodut iloiset printtikankaat, puupahvikappaleita, nappeja, helmiä, akryylitimantteja... Paketin tarkka sisältö kerrotaan aina tuotteen kannessa.

Askartelupakettien parissa lapsi pääsee tekemään taiteellisiapäätöksiä ja saa yhdistää värejä ja printtejä haluamakseenkokonaisuudeksi. Lapsi saa kokea onnistumisen elämyksiä – mikä olisiparempaa kuin asua huoneessa, jonka sisustusta on valmistanut ominkäsin?

Malva Mein valikoimista löytyy myös valmiita sisustustuotteita, kuten printtikäärmeet ja printtityynyt.

*****

Askarteluseikkailuun!Malva Mei on myös tarinamme sankari - pieni tyttö, joka viihtyy parhaiten sakset ja liimapurkkikädessä. Malva Mei on kadottanut pikkuveljensä Jimin ihmeelliseen Karminiaan. Etsintäretkellään Malva Mei tapaa uusia ystäviä,kuten äreän Norsukorennon ja vikkeläliikkeisen Paratiisilinnun. Seuraa Malva Mein seikkailuja nettisivullamme! (www.malvamei.com)
Ilmianna väärinkäytös

Yritys lisätty 03.04.2012 12:31
Viimeksi päivitetty 03.04.2012 12:52

Laadukkaat nettisivut tarjoaa FirSoft.

Sivulla käyntejä: 6 807